NEWBORNSHOOT

NEWBORNSHOOT AAN HUIS

Willen jullie een onvergetelijke herinnering aan jullie pasgeboren baby? Met een newbornshoot aan huis legt Omega Fotografie dit graag voor jullie vast.

Mijn naam is Lidia Olthoff en ik ben een fotograaf uit Sassenheim. Mijn fotostijl kenmerkt zich door ontspannen babyfoto’s. Ik maak geen ingewikkeld geposeerde newborn foto’s, maar juist een lifestyle newbornshoot die voor jullie baby zo min mogelijk impact heeft. De baby bepaalt het tempo van de fotoshoot.

Ik maak een newbornshoot bij jullie thuis in de randstad. Naast mooie babyfoto’s is er ook gelegenheid voor ouders en eventuele broertjes en zusjes om met de newborn op de foto te gaan. De newbornshoot duurt ongeveer een uur. Uiteindelijk ontvang je minimaal 20 bewerkte foto’s in hoge kwaliteit.


Newbornshoot en Corona
Een newbornshoot in tijden van Corona? Ja, dat kan zeker! Indien gewenst draag ik een mondkapje. Ik probeer zo veel mogelijk afstand te houden. Ook raak ik bij jullie in huis natuurlijk zo min mogelijk aan. Heb je vragen? Stel ze gerust!

CADEAUBON

Verwacht iemand in jouw omgeving een baby en wil je een newbornshoot cadeau doen? Ben je op zoek naar een uniek kraamcadeau of een origineel cadeau om met je vriendengroep of collega’s te geven? Geef dan een mooie herinnering cadeau!

Bij Omega Fotografie ontvang je gratis een prachtige cadeaubon zodat je echt iets moois weg kunt geven. 

Bestel de cadeaubon via het contactformulier!

×
× Stuur een WhatsApp bericht.