OVER ONS

OVER ONS

Met passie voor ons vak, hoge kwaliteit en aandacht voor detail onderscheiden wij ons! Al sinds 2012 hebben wij, Sander Bakker en Lidia Olthoff, een passie voor fotografie. In de jaren die daarop volgden is dit uitgegroeid tot ons mooie bedrijf Omega Fotografie in Sassenheim.

We zijn altijd al gedreven geweest om te creëren. Sander als grafisch vormgever en Lidia als musicus. Tijdens onze reizen over de hele wereld kwamen we erachter dat we ons ‘creatieve ei’ ook heel goed kwijt konden in fotografie. Onze passie voor fotografie is begonnen met het fotograferen van wildlife en natuur in binnen- en buitenland. Later zijn hier de fotoshoots bij gekomen. Een mooie combinatie om creatief bezig te zijn! Wij willen mensen inspireren en verbazen met mooie en interessante foto’s.

OMEGA DESIGN

Omega Fotografie is onderdeel van Omega Design. Een bedrijf met jarenlange ervaring op het gebied van grafische vormgeving en drukwerk levering. Hierdoor staat Omega Fotografie garant voor hoge kwaliteit drukwerkproducten tegen scherpe prijzen.

×
× Stuur een WhatsApp bericht.